Dissabtes, diumenges i festius us oferim aquest menú amb un bufet d’entrants amb embotits ibèrics, entremesos freds i calents, amanides i el nostre cava Brut Brut Nature.
       Com a plat principal tenim l’Arrossejat de fideus (Fideuà), l’Arròs negre de sèpia i gambetes, la Paella, dos especialitats de Cacallà, un plat de peix, un altre de carn i una de les nostres especialitats de cargols que canviem setmanalment.
        El nostre bufet de postres casolanes i els vins recomanats, completen l’oferta d’aquest Menú Festiu.
restaurant002003.jpg restaurant002002.jpg restaurant002001.jpg
        Fórmula
 Cap de Setmana 18'50 €
De dilluns a divendres no festius disposem del nostre menú amb bufet d’entremesos d’entrant i vuit segons plats a triar.
Per acabar, el nostre variat bufet de postres amb fruites, pastissos i altres propostes casolanes per acabar bé el vostre àpat.
Menú Migdia 10'50 €
 A qualsevol moment podeu gaudir d’aquest menú
de pica pica amb:

Embotits de la Garrotxa amb pa de coca torrat amb tomàquet
Carpaccio de bacallà
 Carpaccio tebi de peu de porc
Patates al caliu amb allioli i salsa cirereta
 Camembert al forn amb torrades
 Cargols a l’estil de la Pilar
 (arrebossadets de pa i servits amb tres salses)
 Botifarra amb gírgoles
 Bacallà gratinat amb allioli suau i fons de tomàquet.

Per acabar les postres del dia.

Aquest menú, si s’encarrega, és més econòmic.
Pic a pic Clàssic
Al pic a pic Clàssic podeu repetir tants cops com ho cregueu oportú.
La fi la poseu vosaltres
Batejos, comunions
Aperitius, berenars
Dinars-Sopars d'empresa
Setmanes temàtiques
Nit Menú 16'00 €
De diumenge a dijous que no sigui vigíla de festiu,
Per gaudir d'un sopar complert a un preu molt reduit.
I si vols sopar mes suau disposem també del nostre Mig Nit Menú 11'00 €
restaurant001008.jpg